Με αφορμή τη δήλωση του Τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση, με αναφορά στα παιδιά των Αστυνομικών, απάντηση από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης:

 

Τα δικά μας τα παιδιά, μας στερούνται για να είμαστε στον Έβρο, για να αποτρέψουμε την μαζική εισβολή από απέναντι.

 

Στα νησιά και οπουδήποτε αλλού για να συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα των δικών σας, ανύπαρκτων μεταναστευτικών πολιτικών.

 

Όλες τις εθνικές και λοιπές εορτές, αφού και αυτές τις μετατρέψατε σε πεδίο μάχης και αντιπαράθεσης.

 

Και εξαιτίας των δικών σας αντιπαραθέσεων, οι οικογένειές μας ζούν με το άγχος, αν κάθε 17 Νοέμβρη, 6 Δεκέμβρη και διάφορες άλλες ημερομηνίες, θα επιστρέψουμε σπίτια μας ή θα χτυπήσει το τηλέφωνο για να τους ενημερώσουν, ότι βρισκόμαστε το λιγότερο τραυματίες στο νοσοκομείο, αφού έχουν μετατραπεί σε επετείους βίας και αυθαιρεσίας εναντίον της Αστυνομίας.

 

Επίσης, οι δικές μας οικογένειες, στερούνται κιόλας. Και αυτό γιατί πρέπει να βάλουμε το χέρι στην τσέπη, για να αγοράσουμε την στολή μας, το αλεξίσφαιρο μας, να επισκευάσουμε το περιπολικό, την μηχανή και το λεωφορείο, πράγματα που υποτίθεται θα έπρεπε να μας παρέχετε εσείς.

 

Και όλα αυτά συμβαίνουν εξαιτίας των δικών σας διαχρονικών αποτυχημένων πολιτικών, που έχουν μετατρέψει την Αστυνομία σε σάκο του μποξ, στο παιδί για όλες τις δουλειές και που μια ζωή ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα κρύβει τις αποτυχίες του είτε αυτές λέγονται μνημόνια, είτε μεσοπρόθεσμα, πανδημία, βία στα γήπεδα και πολλά άλλα πίσω από την ΕΛ. ΑΣ.

 

Οπότε σας επιστρέφουμε την ντροπή με μια απλή ερώτηση.

 

Για όλα τα παραπάνω εσείς ντρέπεστε;

 

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης



ΠΗΓΗ