Από το Facebook του Χρυσοβαλάντη Γιαλαμά:

Όταν μου είχες πει ότι σε γυρνάνε πίσω στην Αθήνα, αν θυμάσαι σου είχα πει είσαι τόσο άξιος, φιλότιμος και ικανός Συνάδελφος (για ένα λόγο γίνονται όλα) και να προσέχεις. Με έκανες περήφανο γιατί έχουμε δουλέψει μαζί στο ποτάμι, μας έκανες περήφανους μαγκιτη μου γιατί έσωσες μια γυναίκα. Συνάδελφε μου μας έκανες όλους τους Εβριτες περήφανους!!

Η ανάρτηση αναφέρεται στον αστυνομικό που έσωσε γυναίκα στον Άλιμο. Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής σε παραλία του Αλίμου, όταν πολίτες, που περπατούσαν στην ακτή, άκουσαν μία γυναίκα η οποία βρισκόταν μέσα στη θάλασσα και φώναζε για βοήθεια.

Αμέσως κάλεσαν στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης όπου πρώτοι έφτασαν μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να επέμβουν.

Αμέσως μετά φθάνει περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Ο συνοδός, χωρίς πολλές σκέψεις, βλέποντας τη γυναίκα σε κίνδυνο, βγάζει τον εξοπλισμό του και βουτά με τα ρούχα στη θάλασσα.

Πρόκειται για τον Αλεξανδρουπολίτη αστυνομικό ο οποίος υπηρετεί στην Αθήνα, Βαγγέλη Μπαταρλή.

Ο Βαγγέλης κατάφερε να να τη φέρει μέχρι την ακτή, όπου και την παρέλαβε το ΕΚΑΒ.

Τις ώρες αγωνίες διαδέχτηκαν επιφωνήματα ανακούφισης. Ένα μεσημβρινό μπάνιο για λίγη δροσιά κόντεψε να μετατραπεί σε εφιάλτη για την νεαρή κοπέλα.

Πηγή: e-evros.gr

 



ΠΗΓΗ