Ένας Αυστραλός που είναι γνωστός για τις σχέσεις του με πρόσωπα της showbiz ήταν ο διοργανωτής του «κορώνα-πάρτι» σε γνωστό ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού, όπως δηλώνει στο ethnos.gr ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση της 24χρονης κόρης μίας εκ των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου.

Η 24χρονη συνελήφθη από την Αστυνομία, καθώς εμφανίζεται ως υπεύθυνη της ξενοδοχειακής μονάδας, ωστόσο, ο κ. Κούγιας αναφέρει ότι δε σχετίζεται με τη διοργάνωση του πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν παίκτες του Ολυμπιακού, μοντέλα και πρώην παίκτριες ριάλιτι.

«Ένας Αυστραλός, ο οποίος είναι γνωστός –όπως μάθαμε εκ των υστέρων- για τη σχέση του με πρόσωπα της showbiz ήταν ο διοργανωτής του πάρτι. Γνωρίζουμε τα στοιχεία του και τα έχουμε διαβιβάσει στις Αρχές. Το άτομο αυτό ξέφυγε, όταν έγινε η έφοδος της Αστυνομίας. O Αυστραλός έκλεισε δωμάτια στο ξενοδοχείο, το οποίο λειτουργεί κανονικά και μπορεί ο καθένας να νοικιάσει ένα δωμάτιο με νόμιμο τρόπο. Η πελάτισσά μου δεν είχε καμία σχέση με το πάρτι. Εάν αυτοί που νοίκιασαν τα δωμάτια συνεννοήθηκαν για να κάνουν πάρτι, είναι κάτι που δεν μπορεί να το ελέγξει το ξενοδοχείο. Αυτό συνέβη. Αυτοί που έκλεισαν τα δωμάτια και κάλεσαν ωραία κορίτσια και παίκτριες ριάλιτι, ανέβηκαν στο roof garden όταν όλοι πήγαν για ύπνο τις πρώτες πρωινές ώρες. Πήραν και μία φορητή συσκευή για να παίζει μουσική, άνοιξαν και τα παράθυρα του roof garden για να τους ακούσει όλη η Αθήνα. Αδιανόητα πράγματα. Οι περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την πελάτισσά μου, κόρη μίας εκ των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου, παρότι δεν είχε καμία σχέση με το πάρτι. Εμείς ζητήσαμε από το δικαστήριο να έρθουν μάρτυρες οι αστυνομικοί για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία. Τελικά η δίκη πήρε αναβολή για την 19η Νοεμβρίου και πριν από λίγο ενημερωθήκαμε ότι ούτε τότε θα γίνει η δίκη λόγω Covid-19», δηλώνει στο ethnos.gr ο Αλέξης Κούγιας.

Πηγή: ethnos.gr

Του Αλέξανδρου Καλαφάτη



ΠΗΓΗ