Θύμα επίθεσης από άγνωστο έπεσε μία 55χρονη γυναίκα το Σαββατοκύριακο στα Καμίνια. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άγνωστος πλησίασε τη γυναίκα βραδινές ώρες την ώρα που εκείνη έφευγε από το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου εργάζεται στην περιοχή. Πιθανότατα ο δράστης παρακολουθούσε τις κινήσεις της και της έστησε ενέδρα.

Ο άγνωστος, ο οποίος φορούσε κουκούλα, άρπαξε την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό η γυναίκα και στη συνέχεια προσπάθησε να την ακινητοποιήσει με σκοπό να τη βιάσει. Μάλιστα, φέρεται να πέρασε την αλυσίδα στο λαιμό του θύματος. Η γυναίκα αντέδρασε με όποιον τρόπο μπορούσε, άρχισε να καλεί δυνατά σε βοήθεια και τότε ο δράστης αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν πάρει αναλυτική κατάθεση από την 54χρονη και έχουν σχηματίσει το προφίλ του επίδοξου βιαστή. Γνωρίζουν ακριβώς τα χαρακτηριστικά του και έχουν συλλέξει οπτικοακουστικό υλικό. Μέχρι στιγμής, παρά τις έρευνες, δεν έχει εντοπιστεί, ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις στα Καμίνια για τη σύλληψή του.

Αλέξανδρος Καλαφάτης

ethnos.gr



ΠΗΓΗ