Ανάσταση με τους Αστυνομικούς που το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου είχαν υπηρεσία στην Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Β. Ελλάδος που εδρεύει στο Πανόραμα, έκανε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας Απόστολος Μούρτης.

Οι καμπάνες στο παρεκκλήσι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης που βρίσκεται εντός της Σχολής, χτύπησαν χαρμόσυνα για το μήνυμα της Αναστάσεως και οι Αστυνομικοί αντάλλαξαν ευχές για υγεία σε όλον τον κόσμο και την ευχή η επόμενη Ανάσταση να τους βρει στο σπίτι με τις οικογένειές τους.

Το δικό του μήνυμα έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο πρόεδρος Απόστολος Μούρτης λέγοντας:

 

«Χριστός Ανέστη.
Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες γιορτάσαμε το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως του Θεανθρώπου και φέραμε το Άγιο Φως, εδώ, στο παρεκκλήσι Κωνσταντίνου και Ελένης στη Σχολή Μετεκπαίδευσης Και Επιμόρφωσης Β. Ελλάδος, παρέα με τους συναδέλφους μου! Ήχησαν οι καμπάνες στην Ελληνική αστυνομία για το χαρμόσυνο μήνυμα.

Εύχομαι σε όλους όσους σήμερα, τέτοιες ώρες, υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία, του χρόνου τέτοια μέρα να βρίσκονται κοντά στην οικογένεια τους. Όπως ακριβώς εγώ σήμερα! 

 

Η λαμπάδα των «Παιδιών της Άνοιξης» πήρε τη θέση της δίπλα στο Ευαγγέλιο με τις ευχές μας γρήγορα να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι! Καλό Πάσχα σε όλους!»

 



ΠΗΓΗ