Ένας 43χρονος Αλβανός δραπέτης των φυλακών, καταδικασμένος σε ισόβια κάθειρξη για τον… μισό ποινικό κώδικα, συνελήφθη στην Λούτσα φορτωμένος με περισσότερα από 5 κιλά ηρωίνης.

Πιο αναλυτικά, ο Αλβανός κακοποιός είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ωστόσο, δεν επέστρεψε ποτέ μετά από άδεια που έλαβε από το κατάστημα κράτησης που εξέτιε την ποινή του.

Ο εν λόγω άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, για εμπορία ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση του στη διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης διεθνικού χαρακτήρα.

Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στην Λούτσα, ο 43χρονος Αλβανός κατελήφθη να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση 10 συσκευασίες με σφραγίδα Ιράν, που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 5 κιλών και 50 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό 1.050 ευρώ, διαβατήριο και ταυτότητα αμφιβόλου γνησιότητας, 2 κινητά τηλέφωνα, γεμιστήρα και πλαστική συσκευή θρυμματισμού

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



ΠΗΓΗ