Στιγμές τρόμου μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι έζησε γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Μύκονο. Τρεις Αφγανοί τον έδεσαν, τον χτύπησαν και τον λήστεψαν. Όταν ο 55χρονος κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε τις αρχές, η κατάληψη ήταν μια άγρια καταδίωξη μέσα στη βροχή!

Όλα έγιναν περίπου στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής (11.12.2020) στο Παγκράτι, όπου είναι το σπίτι του γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος διατηρεί γνωστό beach bar στη Μύκονο.

Τρεις Αφγανοί του επιτέθηκαν μέσα στο σπίτι του, τον έδεσαν για να τον ακινητοποιήσουν, τον χτύπησαν και τον λήστεψαν. Αφού του πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και μια τηλεόραση, τον άφησαν δεμένο και χτυπημένο, του πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του (ενός μικρού αυτοκινήτου πόλης) κι επιχείρησαν να εξαφανιστούν.

Το μεγάλο λάθος έφερε καταδίωξη

Μόνο που δεν απομακρύνθηκαν πολύ. Όταν ώρες μετά την επίθεση, λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα ο 55χρονος επιχειρηματίας κατάφερε να λυθεί, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Άμεσα δόθηκε σήμα σε όλα τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης να αναζητήσουν ένα συγκεκριμένου τύπου αυτοκίνητο πόλης. Το οποίο εντοπίστηκε από ένα από τα περιπολικά στην Ομόνοια. Οδηγός του ήταν ένας Αφγανός, ένας από τους τρεις που είχαν επιτεθεί νωρίτερα στον επιχειρηματία.

Ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκίνητου, όμως, δεν σταμάτησε όταν του έγινε σήμα από το περιπολικό. Αντίθετα, προσπάθησε να διαφύγει πατώντας γκάζι. Και τότε ξεκίνησε μια άγρια καταδίωξη μέσα στη βροχή.

Το περιπολικό της Άμεσης Δράστης ζήτησε ενισχύσεις και τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο, συλλαμβάνοντας τον οδηγό.

Διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ανήκε στον επιχειρηματία που είχε καταγγείλει λίγο νωρίτερα τη ληστεία και ο Αφγανός που συνελήφθη ομολόγησε.

newsit.gr



ΠΗΓΗ