Σε δύο συλλήψεις, για κατοχή ναρκωτικών και φυσιγγίων για πυροβόλο όπλο, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού, με παράλληλη έφοδο σε σπίτια στον Ωρωπό και στην Αθήνα.

Συλληφθέντες είναι ένας 65χρονος κι ένας 59χρονους, οι οποίοι εντοπίστηκαν μετά την αξιοποίηση πληροφορίας για τη δράση τους. Την έρευνα συνέδραμε και αστυνομικός σκύλος, εκπαιδευμένος στον εντοπισμό ναρκωτικών.

Στην οικία του 65χρονου στον Ωρωπό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1.237,5 γραμμαρίων, 2 δισκία ναρκωτικών φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές, μεταλλικός τρίφτης κάνναβης και 3 κινητά τηλέφωνα.

Στην οικία του 59χρονου στην Αθήνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 44 γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά, μεταλλικός τρίφτης κάνναβης, 34 φυσίγγια και κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πασπαλάρης: «Συγχαρητήρια στους συναδέλφους»

Για την επιτυχία του Τ.Α. Ωρωπού μίλησε το Katechaki ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Β/Α Αττικής, Σάκης Πασπαλάρης: «Οι συνάδελφοι όχι μόνο αξιοποίησαν την αρχική πληροφορία που είχαν, αλλά έστησαν και εκτέλεσαν υποδειγματικά την επιχείρηση που οδήγησε στη σύλληψη των και στον εντοπισμό ναρκωτικών και φυσιγγίων για πυροβόλο όπλο. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι λόγω της πανδημίας, οι άνδρες και οι γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται ακούραστα στην πρώτη γραμμή και σημειώνουν επιτυχίες».



ΠΗΓΗ