Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων:

Η φετινή Μεγάλη Εβδομάδα δεν είναι σαν τις άλλες. Τόσο οι συμπολίτες μας, όσο και οι συνάδελφοί μας, δεν μπορούν να παραστούν στους Ορθόδοξους Ναούς της πόλης μας, για να λάβουν μέρος στη θρησκευτική λατρεία των Παθών και της Ανάστασης του Κύριου Ημών Ιησού Χριστού. 

   Όλα αυτά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε όλοι μας.  Έτσι και η Ένωσή μας, παράλληλα με την αναζήτηση και τη χορήγηση υγειονομικού υλικού για την προστασία όλων των μελών της, οφείλει να συνεχίζει την κανονικότητά της, μέσα από τις δραστηριότητες, τις οποίες έχει καθιερώσει.

  Συγκεκριμένα τα Χριστούγεννα του 2019, η Ένωσή μας αιτήθηκε και έλαβε από αλυσίδες super market της πόλης μας, δώδεκα (12) δωροεπιταγές αξίας πενήντα (50) ευρώ έκαστη, με σκοπό να ενισχυθεί οικονομικά η κάθε μία από τις δώδεκα (12) πολύτεκνες οικογένειες συναδέλφων – μελών μας.

  Έτσι και τώρα η Ένωσή μας αιτήθηκε και έλαβε τριάντα οκτώ (38) δωροεπιταγές αξίας είκοσι πέντε (25) ευρώ έκαστη, με σκοπό να διαμοιραστούν σε τριάντα οκτώ (38) τρίτεκνους συναδέλφους και παράλληλα ενεργά μέλη της Ένωσής μας για να κάνουν χρήση αυτών στο φετινό, περιορισμένο, γιορτινό Πασχαλινό τραπέζι.

  Ευχαριστούμε θερμά, κατά σειρά αναλογικά του ύψους της χορηγίας τους, τα super market «ΣΥΝ.ΚΑ.» – «FINO MARKET» – «THE MART» «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ», για την άμεση ικανοποίηση, εξ’ ολοκλήρου, των αιτημάτων μας. Ομοίως ευχαριστούμε ετέρα αλυσίδα SUPER MARKET, η οποία δεν επιθυμούσε δημοσιοποίηση των στοιχείων της, για τη χορηγία της. Δίχως τη συμβολή τους δεν θα μπορούσαμε να πράξουμε τη συγκεκριμένη αυτή δράση μας, συνολικού κόστους εννιακοσίων πενήντα (950) ευρώ και με την οποία θα ενισχυθούν τριάντα οκτώ (38) τρίτεκνες οικογένειες συναδέλφων μας.

  Οι συγκεκριμένες επιταγές θα δοθούν στις Γραμματείες των Υπηρεσιών των δικαιούχων μελών μας, πρωινές ώρες της Μ. Παρασκευής 17 Απριλίου για να παραληφθούν και όχι στην έδρα του Σωματείου μας, λόγω των γνωστών περιορισμών.

  Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους μας αλλά και στους συμπολίτες μας καλή Ανάσταση…σε όλους τους τομείς…

 

Για το Δ.Σ.

Ο

Πρόεδρος

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

Ο

Γενικός Γραμματέας

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός



ΠΗΓΗ