Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, συγχαίρει δημόσια τους συναδέλφους μας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Συνελήφθη στις 19/11/2020 το πρωί στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, αλλοδαπός ο οποίος κατηγορείται για ληστεία.

 Συγκεκριμένα στις 18/11/2020 το βράδυ στο κέντρο των Χανίων, άγνωστος δράστης ,με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή όπλου αφαίρεσε από ταμείο επιχείρησης χρήματα και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

 Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων προέκυψε ότι ο εν λόγω αλλοδαπός είχε διαπράξει την παραπάνω ληστεία.

Άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ανωτέρω αλλοδαπός και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με τη γεμιστήρα του, φυσίγγια, μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων, είδη ρουχισμού πού είχε χρησιμοποιήσει κατά την τέλεση της ληστείας (μάσκα, μπλούζα κ.λ.π.) και μικροποσότητα κάνναβης.

 Επιπλέον από την συνεχιζόμενη προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας εξιχνιάστηκε ακόμη μία υπόθεση κλοπής η οποία διαπράχθηκε από τον αλλοδαπό την 16/11/2020 σε περιοχή του Δήμου Χανίων.

  Θερμά συγχαρητήρια και πάλι στους συναδέλφους μας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, οι οποίοι προέβησαν σε σύλληψη δράστη ληστείας στο κέντρο των Χανίων, πριν καν περάσουν 24 ώρες!

–  Οι συνάδελφοί μας είναι οι ίδιοι αστυνομικοί, που η εκάστοτε Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση τους βάζουν πάντοτε «στη μέση» εξυπηρετώντας έτσι, μέσα από την αντιπαράθεσή τους, τις μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες, από την εξέγερση του Πολυτεχνείου μέχρι και τις μέρες μας!

–  Οι συνάδελφοί μας είναι οι ίδιοι αστυνομικοί, οι οποίοι κάθε φορά καλούνται να εφαρμόσουν τις κυβερνητικές εντολές και στο τέλος πάντα κρίνονται αρνητικώς μόνο οι ίδιοι. Στη Χώρα μας απαιτείται ο Έλληνας αστυνομικός να οφείλει να τιθασεύσει ένα πλήθος που κινείται εναντίον του με «σύνεση» και χωρίς να… «προκαλεί» ποτέ ο ίδιος, δεχόμενος πάντοτε αυτός την επίθεση, ενώ οφείλει να μην ακουμπήσει ούτε τρίχα από το πλήθος καθώς τον περιμένουν οι Ε.Δ.Ε. του Αρχηγείου και οι τηλεδίκες…

  • Κατακαημένε Έλληνα αστυνομικέ, έρμαιο των εκατέρωθεν «πολιτικάντηδων»,  εσένα που στην πλάτη σου χτίζονται πολιτικές καριέρες από το 1973 και μετά, εσένα συνάδελφε, συγχαρητήρια και πάλι  που τιμάς καθημερινά τον όρκο που έχεις δώσει!

 

                                                              Για το Δ.Σ.

 

Ο

Πρόεδρος

 

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

6985777131

 

 

 

Ο

Γενικός Γραμματέας

 

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός

6972871787



ΠΗΓΗ