Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συγχαίρει τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τη σύλληψη 34χρονου αλλοδαπού δράστη πακιστανικής καταγωγής, κατηγορούμενου για τα εγκλήματα της απόπειρας βιασμού, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, απείθειας, απλής σωματικής βλάβης και παράνομης βίας.

Ειδικότερα, κατόπιν σχετικών πληροφοριών οι οποίες είχαν περιέλθει στις ανωτέρω Υπηρεσίες ο κατηγορούμενος, μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα είχε πραγματοποιήσει τέσσερεις επιθέσεις με την τελευταία, σε βάρος μιας 22χρονης. Η κοπέλα επιδεικνύοντας θάρρος και ψυχραιμία, κατάφερε να τον βιντεοσκοπήσει, ανεβάζοντας το υλικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διευκολύνοντας το έργο της Αστυνομίας.

Αυτό συνέβη και στις 27/04/2021 στην περιοχή της Βούλας όπου και επιτέθηκε σε ανήλικη κοπέλα και τρεις (3) γυναίκες νεαρής ηλικίας. Αρχικά τις προσέγγισε με το πρόσχημα της παροχής πληροφοριών και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με σκοπό τον εξαναγκασμό τους σε γενετήσιες πράξεις.

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ 12 05 2021

Ο κατηγορούμενος Πακιστανός, κυρίως δρούσε στις περιοχές της Βάρης Βούλας και Βουλιαγμένης, σε δρόμους με χαμηλό φωτισμό και μειωμένη κίνηση και αφού στοχοποιούσε γυναίκες, εν συνεχεία προσπαθούσε να τις βιάσει.

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας 11/05/2021 σε καφετέρια στην περιοχή του Περιστερίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Παρά την προσπάθειά του να διαφύγει, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάπραξη των αξιόποινων πράξεών του την 27/04/2021, ενώ αναγνωρίσθηκε από το σύνολο των θυμάτων του.

Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για σεσημασμένο άτομο καθώς το καλοκαίρι του 2020 είχε συλληφθεί για κλοπή κινητού τηλεφώνου, ενώ το Νοέμβριο του ίδιου έτους για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος μιας κοπέλας.

Οι συνάδελφοι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και του Τ.Α. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης επέδειξαν ζήλο, επαγγελματισμό και αυταπάρνηση, προσφέροντας τα μέγιστα ώστε να μην διαπραχθεί ένα από τα πλέον ειδεχθή εγκλήματα, αυτό του βιασμού.

Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ευχόμαστε οι επιτυχίες να συνεχιστούν.

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ



ΠΗΓΗ