Συγχαρητήρια στο Κλιμάκιο Αποκορώνου – Σφακίων, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, για τη σύλληψη… υπερδραστήριο «μπουκαδόρου» δίνει με ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών Χανίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων συγχαίρει δημόσια τους συναδέλφους μας του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου – Σφακίων του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη την 09/07/2020 τα ξημερώματα στα Χανιά, από αστυνομικούς του Κ.Α.Ε Αποκορώνου – Σφακίων / Τ.Α.Ε. Χανίων, αλλοδαπός κατηγορούμενος για επ’ αυτοφώρω κλοπή σε όχημα. Όπως προέκυψε από την προανάκριση των συναδέλφων μας, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ο ανωτέρω συλληφθείς, μεταμεσονύκτιες ώρες της 08/07/2020 στα Χανιά, εισήλθε σε τρεις διαφορετικές οικίες και αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.350 ευρώ και διάφορα αντικείμενα.

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας για την «εν τω πράττεσθαι» σύλληψη αλλοδαπού κλέφτη καθώς οι κλοπές από οχήματα ή οικίες, αποτελούν χείριστη μορφή καθημερινής εγκληματικότητας κατά των συμπολιτών μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Νικόλαος Ξανθουδάκης
Ο γ. γραμματέας, Στυλιανός Σεληνιωτάκης



ΠΗΓΗ