ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ- ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Tην 01 Φεβρουαρίου 2021 η Περιφέρεια Κρήτης ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε τη νέα Προγραμματική Σύμβαση σχετικά με την επέκταση του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου και ενεργειακή αναβάθμιση αυτού.

Ειδικότερα το Δελτίου Τύπου αναφέρει  : ‘’ Το έργο είναι προϋπολογισμού 825.000,000 € και περιλαμβάνει την προσθήκης τμήματος στον Β’ όροφο με προβλεπόμενη χρήση: αίθουσα συνάθροισης κοινού (λέσχη), γραφεία, κοινόχρηστους χώρους, κουζίνα – μαγειρείο, ανελκυστήρα κλπ. καθώς και εργασίες αποκατάστασης της υφιστάμενης μόνωσης η οποία παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα, μόνωσης των υφιστάμενων εξωτερικών κουφωμάτων και την εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών για την παραγωγή ζεστού νερού και σύνδεσή τους με  το υπάρχον σύστημα (λέβητα πετρελαίου), ώστε να υπάρξει εξοικονόμηση ενέργειας.

Η σκοπιμότητα του προτεινόμενου έργου είναι να καλύψει τις ανάγκες για καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του Αστυνομικού Μεγάρου καθώς και η συντήρηση του παλαιού κτιρίου, ώστε να επιτευχθεί η βελτίωση συνθηκών εργασίας των εργαζομένων, καθώς και να αναβαθμιστεί αισθητικά και ενεργειακά ο χώρος.’’

Έργο πνοής για τον εν ενεργεία και απόστρατο Ηρακλειώτη Αστυνομικό και όχι μόνο, καθώς η επέκταση του Αστυνομικού Μεγάρου θα εξασφαλίσει ακόμα καλύτερες συνθήκες για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί και μία ηθική δικαίωση της Ένωσής μας που για επτά περίπου χρόνια, με κάθε τρόπο, προσπαθούσε να κινήσει τα δυσκίνητα γρανάζια του κρατικού μηχανισμού και να ξεπεραστούν τα πάσης φύσεως προβλήματα που συνεχώς ανέκυπταν.

Με την παρούσα, εκ μέρους των Αστυνομικών του Ηρακλείου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αφιλοκερδώς βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια επώνυμα αλλά και ανώνυμα, ώστε να φτάσουμε στη σημερινή ημέρα (φορείς, πολιτική και φυσική ηγεσία, ιδιώτες και Βουλευτές του Νομού Ηρακλείου) αλλά οφείλουμε το πιο ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη Σταύρο που ανέλαβε εξολοκλήρου την χρηματοδότηση του σημαντικότατου αυτού έργου.   

       Mε εκτίμηση,

  Για το Δ.Σ. της  Ένωσης  Αστυνομικών Yπαλλήλων N. Ηρακλείου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΠΙΚΡΑΚΗΣ Γεώργιος             ΑΝΑΜΟΥΡΛΟΥ Χρήστος



ΠΗΓΗ