Άμεση ανταπόκριση – γρήγορη και σωστή ενημέρωση-μεθοδικότητα και γρήγορα αντανακλαστικά. Τα παραπάνω κατ’ εμέ αποτελούν τα κυριότερα χαρακτηριστικά για την επιτυχία και αυτό που δίνει μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία είναι η άριστη συνεργασία μεταξύ Υπηρεσιών

Άρθρο του Γεώργιου Γιώτα
Αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ, μέλος ΑΝ.Α.Σ.Α.

Απογευματινές ώρες της 09-5-2020 η ομάδα ΔΙ.ΑΣ 306-1/ Α Αλλαγή, έλαβε σήμα απ το ΚΑΔ για πυροβολισμούς από «ROMA» καθώς και το όχημα διαφυγής. Η άμεση ανταπόκριση της είχε ως αποτέλεσμα το έγκαιρο εντοπισμό του οχήματος και ενός υπόπτου τον οποίο προσήγαγαν στο Τ.Α. Κρωπίας.

Από εκεί οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας αξιοποιώντας της πληροφορίες που περισυνέλλεξε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ., οργανώθηκε αστραπιαία, δούλεψε μεθοδικά, ενήργησε άριστη προανάκριση και σε λίγες ώρες συνέλαβε συνολικά τέσσερα άτομα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Ν. περί όπλων και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία.

Το Τ.Α. Κρωπίας και η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έχουν στο βιογραφικό τους τεράστιες επιτυχίες, και συνεχίζουν να σημειώνουν τη μία μετά την άλλη με όσα μέσα έχουν. Πολλά συγχαρητήρια στους συναδέλφους που όχι μόνο κρατάνε το πήχη ψιλά, αλλά τον ανεβάζουν υψηλότερα.



ΠΗΓΗ