Άρθηκε η ασυλία της Βουλευτή κας ΚΑΣΙΜΑΤΗ Ειρήνης, κατόπιν έγκλησης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και φυσικών μελών  του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής.
Βρυχηθμοί των ‘’Μυκηναϊκών’’ Λεόντων δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου της Ελληνικής Αστυνομίας κατάντησαν κακαρίσματα ως όρνιθες του ‘’Αριστοφάνη’’

Α. Σήμερα στο ναό της Δημοκρατίας, στη Βουλή των Ελλήνων, συνεδρίασε η αρμόδια Επιτροπή για τη συζήτηση αιτήσεων άρσης ασυλίας Βουλευτών, κατ’ άρθρο 62 του Συντάγματος και 43α και 83 του Κανονισμού της Βουλής, μεταξύ των οποίων και της Βουλευτή του Σύριζα κας ΚΑΣΙΜΑΤΗ Ειρήνης.

Η Βουλή των Ελλήνων συνεδρίασε σήμερα, διότι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και φυσικά μέλη του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής υπέβαλαν μήνυση κατά της Βουλευτή, για τη φράση που διατύπωσε δημόσια σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ‘’ Η διεύρυνση γκαζώνει, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι΄΄.

Όπως, τελικά, αποδεικνύεται το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α., αποτελεί το μοναδικό συνδικαλιστικό φορέα που επιδιώκει την υπεράσπιση της προσωπικής και επαγγελματικής αξιοπρέπειας του συνόλου των ενστόλων της χώρας, επιδιώκοντας, σχόλια που πλήττουν την τιμή και την αξιοπρέπεια των μελών του αλλά και του συνόλου των ενστόλων, νεκρών και ζωντανών, να παραπέμπονται στην κρίση της δικαιοσύνης.

Β. Σήμερα, η Ολομέλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου αποφάσισε την άρση της βουλευτικής ασυλίας της κας Βουλευτή, στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα ότι δηλώσεις τέτοιου περιεχομένου σε βάρος αστυνομικών όπως στο παρελθόν έτσι και στο μέλλον θα τύχουν ιδιαίτερης προσοχής και βαρύτητας.

Γ. Ιδιαίτερα, όμως, μας λυπεί το γεγονός ότι δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο της Ελληνικής Αστυνομίας κατά την περίοδο που το εν λόγω θέμα κυριαρχούσε στην επικαιρότητα ανακοίνωσε ψευδώς ότι υπέβαλε και εκείνο μήνυση.

Λυπούμαστε που οι βρυχηθμοί των ‘’Μυκηναϊκών’’ Λεόντων του εν λόγω συνδικαλιστικού οργάνου κατάντησαν κακαρίσματα ως όρνιθες του ‘’Αριστοφάνη’’.

Θυμίζουμε σε όλους τους ένστολους ότι «εχθρός» όσων παρουσιάζονται ως πολυαριθμότεροι και αντιπροσευτικότεροι, είναι εκείνος που αποδεικνύεται ποιοτικότερος και αποτελεσματικότερος.

Με αίσθημα ευθύνης και αποφασιστικότητας, με όποιο τίμημα, το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α., σήμερα ως πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο αλλά στο σύντομο μέλλον με την αναβάθμισή του αλλά και ως μέλος δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου (Π.Ο.Α.Ε.Φ.), θα διεκδικεί αλλά και θα προστατεύει τα μέλη του και όχι μόνο.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
-O- -O-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ



ΠΗΓΗ