Άνευ προηγουμένου η συμμετοχή στην αιμοδοσία της Ένωσης Αθηνών στη Δ.Α.Ε.Α.  

     Άλλη μία αιμοδοσία της Ένωσης Αθηνών πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 19 Μαΐου 2020, στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, με ανεπανάληπτη επιτυχία.

Ο αριθμός των συναδέλφων, που προσήλθαν για να επιτελέσουν το «ιερό τους καθήκον», αποτελεί ρεκόρ για εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσής μας στη συγκεκριμένη Διεύθυνση, καθώς η μαζικότητα με την οποία προσέρχονταν οι συνάδελφοι ήταν συγκινητική και σε συνδυασμό με την προ διμήνου αιμοδοσία της Ένωσής μας στον Έβρο, στην οποία έδωσαν αίμα 70 συνάδελφοί μας από τη Δ.Α.Ε.Α., αποτελούν τρανό διαπιστευτήριο ότι οι υπηρετούντες στη συγκεκριμένη Διεύθυνση, διακρίνονται για το υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Νιώθουμε, ως Ένωση Αθηνών υπερήφανοι γιατί, χάρη στη τεράστια συμμετοχή των συναδέλφων μας σε όλες τις εθελοντικές αιμοδοσίες, η τράπεζα αίματος της Ένωσής μας είναι η μεγαλύτερη τράπεζα αίματος στο νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ» και μία από τις μεγαλύτερες του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) πανελληνίως.

Αισθανόμαστε, λοιπόν, τεράστια υποχρέωση να πούμε ένα μεγάλο «μπράβο» και «ευχαριστώ» στα μέλη μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και να δεσμευτούμε ότι θα συνεχίσουμε με ανάλογες μελλοντικές δράσεις.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννα Γκελεστάθη και τη Γραμματέα της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεοπίστη Κρυσταλλίδου που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέδραμαν στη δράση αυτή της Ένωσής μας.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ Δημήτριο για τη φιλοξενία που μας παρείχε στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης και τη συνδρομή του στην άριστη διοργάνωση της αιμοδοσίας, κατά την οποία με μέριμνα δική μας και της αρμοδίου ιατρού, ελήφθησαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας που έχουν επιβληθεί από τον αρμόδιο Οργανισμό για την προστασία από τον Covid-19.

Δίνω Αίμα σημαίνει Δίνω Ζωή!

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος



ΠΗΓΗ