Για μια ακόμη φορά, οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας απέδειξαν πως εκτός από επαγγελματισμό, διακρίνονται για την ανθρωπιά και το φιλότιμό τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, τα ξημερώματα της 26ης Δεκεμβρίου, μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Πασακιόσκι, ξαφνικά έπεσε μέσα στην οικεία της, με αποτέλεσμα να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια. Αμέσως έσπευσαν δύο γυναίκες για να την βοηθήσουν και να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο, η μετακίνησή της ήταν πολύ δύσκολη και λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας και της προχωρημένης ώρας (4:00 τα ξημερώματα), αποφάσισαν να καλέσουν την Άμεση Δράση, η οποία ενημέρωσε το περιπολικό της βάρδιας για να μεταβεί στο σημείο και να βοηθήσει.

Μέσα σε λίγα λεπτά, δύο άνδρες που υπηρετούν στο Α.Τ. Βέροιας εμφανίστηκαν στο διαμέρισμα και μετέφεραν την άτυχη γυναίκα στο κρεβάτι της, μιας και δεν χρειάστηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο. Μάλιστα για το συγκεκριμένο συμβάν η κ. Αναστασία Σεράκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, εξέδωσε ευχαριστήριο μήνυμα προς τους Αστυνομικούς.



ΠΗΓΗ