Με ένα σύντομο κείμενο, το οποίο δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Ρουβίκωνας αποχαιρέτησε τον αντιεξουσιαστή που βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια.

O Λ.Κ. ήταν μέλος του Ρουβίκωνα, του αντιφασιστικού-αντιεξουσιαστικού στεκιού Δίστομο, καθώς και του συνδέσμου της ΑΕΚ, Ορίτζιναλ. Το κείμενο του Ρουβίκωνα:

«Ο Λ.Κ. ήταν πολλά περισσότερα από υπόδειγμα συντρόφου. Ήταν Σύντροφος, Φίλος, Αδερφός και Αγωνιστής. Μεγάλος ο κατάλογος των χαρισμάτων του αλλά και της προσφοράς του στο κίνημα και τους αγώνες. Στήριγμα πραγματικό σε όποιον είχε την ανάγκη του, με ένα καλό λόγο, ματιά γεμάτη κατανόηση, να προσφέρει απλόχερα την αλληλεγγύη του.

Η τιμιότητα, η ειλικρίνεια και η αυτοθυσία ήταν λίγα μόνο από τα χαρίσματα της προσωπικότητάς του. Ό,τι και να γράψουμε είναι φτωχά μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής του.

Αυτό που είχε σημασία για τον αγωνιστή Λ.Κ., ήταν η αφοσίωση στην υπόθεση. Η αγνή πίστη στον αγώνα και η αγάπη του για όλα τα πλάσματα, από τα κυρία γνωρίσματά του.

Πορευτήκαμε μαζί στα εύκολα και τα δύσκολα, εντός και εκτός κινηματικών σχέσεων. Ο Λ.Κ. ήταν μέλος της Αναρχικής Συλλογικότητας του Ρουβίκωνα, του Αντιφασιστικού-Αντιεξουσιαστικού στεκιού Δίστομο, καθώς και της Ορίτζιναλ της ΑΕΚ, συγκεκριμένα του club στη Λιβαδειά.

Η απώλειά του άφησε το κίνημα φτωχότερο μεν, πλούσιο όμως σε ιστορική μνήμη. Αντίο αδερφέ και σύντροφε. Οι αγωνιστές «χάνονται» όταν περνούν στη λήθη. Εσύ θα είσαι πάντα εδώ μέσα από τους αγώνες ενάντια στην εκμετάλλευση, την αδικία, τον φασισμό, τον αγώνα για όλους τους καταπιεσμένους».ΠΗΓΗ