Το κατώφλι του Τμήματος Ανθρωποκτονιών πέρασαν εχτές, Παρασκευή, οι συγκάτοικοι της 38χρονης γυναίκας από την Κίνα που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα σε μία βαλίτσα, στα Βίλια Αττικής.

Πρώτα κατέθεσε η γυναίκα που είχε δηλώσει την εξαφάνιση της 38χρονης, και ακολούθησαν δύο ακόμη άνδρες και μια νεαρή, επίσης από την Κίνα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, στην κατάθεσή τους υποστήριξαν ότι η 38χρονη δεν τους είχε πει ποτέ ότι είχε οικονομικές ή προσωπικές διαφορές με ομοεθνείς της.

Εξηγώντας το λόγο που εγκατέλειψαν το σπίτι μετά την εξαφάνιση της 38χρονης, είπαν πως βρήκαν άλλο διαμέρισμα με μικρότερο ενοίκιο. Σχετικά με την καθυστέρηση να δηλώσουν την εξαφάνισή της υποστήριξαν πως παρόλο που χάθηκαν τα ίχνη της, εκείνοι δεν ανησύχησαν, καθώς θεώρησαν ότι πήγε κάποιο ταξίδι.

Από τις καταθέσεις προκύπτει ότι η 38χρονη, μια ημέρα πριν χαθούν τα ίχνη της, είχε επισκεφθεί τον Σύλλογο Κινέζων στην πλατεία Κουμουνδούρου, χωρίς, ωστόσο, φαινόταν πως αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα.

Το θύμα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν προκύψει από την αστυνομική έρευνα, είχε κάρτα μέλους δύο καζίνων σε Αττική και Κορινθία, ενώ, μάλιστα, φέρεται να έπαιζε σε πριβέ αίθουσες όπου πήγαιναν άτομα με οικονομική επιφάνεια.

Δύο ημέρες πριν από την εξαφάνιση της είχε πάει στο καζίνο της Πάρνηθας, με δύο φίλους της, οι οποίοι επίσης κατέθεσαν στην Αστυνομία.

cnn.grΠΗΓΗ