Ξανά σε τροχιά κρίσεων μπαίνει η Πυροσβεστική και η Αστυνομία. Και γράφουμε πρώτα την Πυροσβεστική, διότι εκεί φαίνεται ότι ήδη γίνονται πολύ έντονες διεργασίες για τα ονόματα που θα προαχθούν και εκείνα που θα δουν την… πόρτα της αποστρατείας.

Μάλιστα, πληροφορούμαστε στο Katechaki, ότι στέλεχος που κατέχει πολιτική θέση εμφανίζεται στο περιβάλλον του να λέει ότι οι επιλογές του θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο. Η συμπεριφορά και ο τρόπος με τον οποίο κινείται στο κομμάτι αυτό το συγκεκριμένο στέλεχος έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια σε κύκλους εντός και εκτός Κατεχάκη. Μένει να δούμε εάν πράγματι οι επιλογές του θα παίξουν καθοριστικό ρόλο ή όχι. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει από νωρίς… κλίμα, το οποίο δεν είναι καλό για κανέναν.

Στην ΕΛ.ΑΣ., επίσης, έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για τις κρίσεις, με το μόνο βέβαιο να είναι ότι ο σημερινός Αρχηγός, Μιχάλης Καραμαλάκης, θα παραμείνει στη θέση του. Από τον Αρχηγό και κάτω τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο ή δεδομένο.

KatechakiΠΗΓΗ