Στις φλόγες παραδόθηκε φούρνος, που βρίσκεται στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Ιασωνίδου στην περιοχή του Ελληνικού, ενέργεια που αποδίδεται σε αγνώστους.

Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό εμπρησμό, καθώς το κατάστημα βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία των νοτίων προαστίων, κοντά σε σταθμό του Μετρό. Οι πυροσβέστες κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή ότι η φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τη 01:00 τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο φούρνο είναι εμπρησμός. Και αυτό διότι βρέθηκαν εκεί μπιτόνια.

Οι φλόγες προκάλεσαν τεράστιες ζημιές αξίας πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ στο κατάστημα. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής, με 12 πυροσβέστες.

Εκτός από την Πυροσβεστική στις έρευνες συμμετέχει και η Ασφάλεια Ν/Α Αττικής, καθώς θα διερευνηθεί το κατά πόσο μπορεί κάποια ομάδα της νύχτας να ήθελε να στείλει εκβιαστικό μήνυμα προς τον ιδιοκτήτη του φούρνου.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο εμπρηστής έφτασε τα ξημερώματα στο μαγαζί, περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό το χώρο και στη συνέχεια έβαλε φωτιά. Κατόπιν, εξαφανίστηκε με όχημα από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.ΠΗΓΗ