Με απόφαση του αρχηγού της Πυροσβεστικής, Στέφανου Κολοκούρη, «κόβονται» όλες οι άδειες και τα ρεπό των πυροσβεστών για την περίοδο του καθολικού lockdown, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Έγγραφο με που εστάλη σήμερα Πέμπτη προς όλες τις υπηρεσίες της Πυροσβεστικής έχει τίτλο «αναστολή χορήγησης αδειών και ημερήσιων αναπαύσεων ένστολου προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος».

Ο κ. Κολοκούρης αναφέρει εγγράφως: «Αναστέλλουμε τη χορήγηση των κανονικών αδειών, βραχειών αδειών και ημερήσιων αναπαύσεων στο ένστολο προσωπικό όλων των υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος, από 5-11-2020 μέχρι και 30-11-2020, προς αντιμετώπιση των εξαιρετικών και έκτακτων αναγκών και ειδικότερα την εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη ανάγκη για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19, με τη λήψη μέτρων αρμοδιότητάς του. Κατ’ εξαίρεση και μόνο σε όλως εξαιρετικές περιπτώσεις σοβαρών προσωπικών ή οικογενειακών λόγων και κατόπιν ειδικής αιτιολογημένης απόφασης της Διοίκησης επιτρέπεται η χορήγηση αδειών στο ένστολο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος».ΠΗΓΗ