“Ο κ. Φουρθιώτης αρνείται με οργή και αγανάκτηση” τα όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, τονίζει ο δικηγόρος του παρουσιαστή, προαναγγέλλοντας ότι εντός των επόμενων ωρών θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

“Ο κ. Βαξεβάνης, με τις χθεσινές του δηλώσεις οι οποίες αρχικώς αναρτήθηκαν στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και στην συνέχεια αναπαράχθηκαν στο διαδίκτυο, περί του ότι ο εντολέας μου κ. Φουρθιώτης «αναζητούσε στην «πιάτσα» κάποιον, για να εκτελέσει «συμβόλαιο» για αυτόν, με το οποίο προβλέπονταν να πυροβολήσει το ίδιο του το σπίτι, προκειμένου να δείξει ότι κινδυνεύει, αλλά και να χτυπήσει τον κ. Μπαξεβάνη και έναν ακόμη δημοσιογράφο του οποίου δήθεν δεν θυμόταν το όνομα, έπληξε βάναυσα την τιμή και την υπόληψη του κ. Φουρθιώτη διαπράττοντας τουλάχιστον το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης”, τονίζεται σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Ν. Αναγνωστόπουλου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Χρυσοχοΐδης: Πρόσθετα μέτρα προστασίας στον Κ. Βαξεβάνη – Επικοινώνησε ο Αρχηγός μαζί του


Η ανακοίνωση συνεχίζει με τη επισήμανση ότι “ο κ. Φουρθιώτης αρνείται με οργή και αγανάκτηση τα ως άνω αναφερόμενα, καθότι αυτά αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, για τα οποία το λόγο πλέον έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη στην οποία ο εντολέας μου θα προσφύγει εντός των επομένων ωρών” και καταλήγει: “Πέραν, τούτων ο εντολέας μου ζητά άμεσα από τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές να διερευνήσουν εις βάθος την ως συγκεκριμένη υπόθεση”.

Σημειώνεται ότι μετά τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη ότι κινδυνεύει η ζωή του, η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η έρευνα των αστυνομικών αποκάλυψε το “μίνι” οπλοστάσιο


Βαξεβάνης: Αναγκάζομαι να σας ενημερώσω γιατί είσαστε η μοναδική προστασία

“Αναγκάζομαι να σας ενημερώσω γιατί είσαστε η μοναδική προστασία” έγραψε ο Κώστας Βαξεβάνης σε μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, όπου έκανε τις σχετικές καταγγελίες.

Πηγή:  enikos.grΠΗΓΗ