Τρόφιμα και παιδικά βιβλία για τα φιλοξενούμενα παιδιά της Κιβωτού προσέφερε η Τοπική Διοίκηση Αθηνών / Αττικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών. Πρόκειται για μία ακόμη πρωτοβουλία με κοινωνικό πρόσημο του προέδρου της ΙΡΑ Αθηνών / Αττικής, Βλάση Βαλατσού, ενώ σημαντική και η συνεισφορά του υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων, αστυνομικού διευθυντή Σωτήρη Καλταμπάνη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με σύνθημα «τα Χριστούγεννα σημαίνουν ΑΓΑΠΗ» αντιπροσωπεία της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών Αττικής/Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών προσέφερε τρόφιμα και παιδικά βιβλία για τα φιλοξενούμενα παιδιά της Κιβωτού.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Εθνικού τμήματος και Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Αττικής κ. Βλάση Βαλατσό, τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Αστυνομικό Διευθυντή κ. Καλταμπάνη Σωτήριο, τον Αντιπρόεδρο κ. Ζιάκα Κωνσταντίνο και την Α’ Αντιπρόεδρο κ. Μακρυδάκη Ειρήνη, (συγγραφέα του Παιδικού Βιβλίου «ΡΗΓΑΣ Κ9» το οποίο και προσφέρθηκε στα παιδιά), κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους είχαν μία εποικοδομητική συνάντηση με τον υπεύθυνο της Κιβωτού κ. Χριστόπουλο στην οποία συμφωνήθηκε η έναρξη σταθερής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, που θα περιλαμβάνει την ανάληψη κοινών δράσεων με σκοπό τη στήριξη του θεάρεστου έργου του πατέρα Αντωνίου.

O Πρόεδρος της I.P.A διαβεβαίωσε ότι «Η Τοπική Διοίκηση Αττικής και η μεγάλη οικογένεια της Αστυνομίας θα είναι δίπλα σας κάνοντας πράξη και προάγοντας την Αλληλεγγύη και τον Εθελοντισμό. Είναι ο μόνος δρόμος για να μπορέσουμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο. Αυτό εξάλλου είναι και το όραμα της I.P.A.»

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού ΣυμβουλίουΠΗΓΗ