Η δημοσίευση του βίντεο που εμφανίζει άντρες, συνοδούς επισήμου, να επιτίθενται σε πολίτη στην οδό Μιχαλακοπούλου γέννησε πολλά ερωτήματα.

Το βασικό ερώτημα για την ΕΛ.ΑΣ. είναι εάν αυτοί που εμφανίζονται στο βίντεο με τις μηχανές μεγάλου κυβισμού είναι αστυνομικοί ή όχι. Οι μηχανές φέρουν led μπλε φώτα που παραπέμπουν σε οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. Τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο, καθώς έχει παρατηρηθεί στο παρελθόν το φαινόμενο να βάζουν τα ίδια led άντρες της προσωπικής ασφάλειας μεγάλων επιχειρηματιών που δεν είναι αστυνομικοί.

Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. πρέπει άμεσα να απαντήσει εάν οι εικονιζόμενοι είναι αστυνομικοί και εάν κινήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες ελέγχου της συμπεριφοράς τους.

Σε διαφορετική περίπτωση θα μείνουν σκιές γύρω από την υπόθεση που ήδη έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Μάλιστα, θα εκτεθεί ο ίδιος ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι δεν θέλει να μένουν σκιές.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες σε σχέση με τον εντοπισμό των εικονιζόμενων ανδρών, καθώς στο βίντεο φαίνεται ακόμα και η πινακίδα κυκλοφορίας της μοτοσικλέτας με τα μπλε led. Εικάζουμε ότι ήδη η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει ποιοι ήταν οι άντρες αυτοί και εάν είναι αστυνομικοί ή όχι.

Katechaki ΠΗΓΗ