Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο  του Σωματείου μας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την επιχείρηση COOK AND GRILL και συγκεκριμένα τον ιδιοκτήτη της, επιχειρηματία κύριο Αλμπάνη Ευάγγελο για την  ευγενική χορηγία-προσφορά, μετά από αίτημα του Σωματείου μας, με την αγορά και τοποθέτηση μιας μεγάλης μονάδας  κλιματισμού στο νεοσύστατο γραφείο σήμανσης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αθηνών της Δ/νσης  Αλλοδαπών  Αττικής , πράξη η οποία  επέτρεψε στους εκεί εργαζόμενους συναδέλφους μας  να έχουν ανθρώπινες συνθήκες εργασίας  κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

    Ο κύριος Αλμπάνης, ο οποίος να σημειώσουμε ότι ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας ,με την ευγενική  πράξη του επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την έμπρακτη στήριξη του στο προσωπικό της ΕΛΑΣ την  δύσκολη  οικονομική περίοδο  που διανύουμε.

Τον  ευχαριστούμε για το συνεχές και ανιδιοτελές ενδιαφέρον του  για το προσωπικό καθώς και την έμπρακτη βοήθεια που μας προσέφερε  μέχρι σήμερα.

Γνωρίζοντας ότι θα είναι  πάντα κοντά μας τον  ευχαριστούμε πολύ για άλλη μία φορά και ευχόμαστε από καρδιάς να είναι  υγιής και να συνεχίσει  το σημαντικό έργο του.

Ο Πρόεδρος Θωμάς Μπόζιαρης

Ο Γ.Γ. Βασίλης ΤσιμπίδαςΠΗΓΗ