Ολοκληρώθηκαν χθες οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής της EuroCOP, με την επανεκλογή σε αυτήν, του εκπροσώπου μας και Προέδρου της Δυτικής Αττικής, κ. Γεώργιου ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ.

Στην EuroCOP, όπως είναι γνωστό, ως ένα από τα παλαιά μέλη της, συμμετέχει ενεργά η Ομοσπονδία μας, η οποία πρότεινε και υποστήριξε εκ νέου την υποψηφιότητα του Προέδρου της Δυτικής Αττικής. Οι σύνεδροι, επιβεβαιώνοντας την απήχηση την οποία έχει η Ομοσπονδία μας,  επικύρωσαν την επανεκλογή του πανηγυρικά για δεύτερη θητεία.

Με την πρότασή μας αυτή δικαιώθηκε η επιλογή μας ενώ το αποτέλεσμα μας γέμισε με υπερηφάνεια και σιγουριά ότι ο συνάδελφός μας θα συνεχίσει να αναδεικνύει, να προβάλει και να προωθεί λύσεις αλλά και να παρεμβαίνει μέσα στην Ευρωπαϊκή Αστυνομική οικογένεια για όλα τα προβλήματα των Ελλήνων Αστυνομικών.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και είμαστε βέβαιοι ότι όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία θα σταθούν δίπλα του, αφού ένας δικός μας άνθρωπος θα βρίσκεται στο κέντρο των ευρωπαϊκών εξελίξεων.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ ΓεώργιοςΠΗΓΗ