Μυστήριο καλύπτει τη δολοφονία του 60χρονου υπαλλήλου του κέντρου υγείας Καλυβίων, που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης.

Οι συνάδελφοι του θύματος ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι το θύμα «άργησε να έρθει στη δουλειά, παρότι ήταν πάντα πολύ τυπικός. Αρχίσαμε να τον ψάχνουμε και τελικά τον βρήκαμε νεκρό μέσα στο αυτοκίνητό του στο παρκινγκ του κέντρου υγείας».

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης τον πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι. Η ψυχραιμία του εκτελεστή παραπέμπει τους αστυνομικούς σε ενέργεια «επαγγελματία».

Πληροφορίες του newsbomb αναφέρουν ότι το θύμα δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν τις Αρχές.

Στο σημείο του εγκλήματος περισυνελέγησαν τρεις κάλυκες, που μεταφέρθηκαν για εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί εάν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματικές ενέργειες. Μεταξύ άλλων, εξετάζεται το σενάριο ο δράστης να χρησιμοποίησε σιγαστήρα. Και αυτό διότι οι πυροβολισμοί δεν έγιναν αντιληπτοί από τους υπαλλήλους του κέντρου υγείας.

Η ενέδρα στήθηκε στο  υπόγειο παρκινγκ την ώρα που ο 60χρονος έφτανε εκεί με το αυτοκίνητό του για να αναλάβει βάρδια. Ο δράστης τον πλησίασε και τον πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι πριν προλάβει να βγει από το όχημα. Στη συνέχεια, ο δολοφόνος εξαφανίστηκε, χωρίς να γίνει αντιληπτός. Εκτιμάται ότι ο εκτελεστής γνώριζε τα δρομολόγια του υπαλλήλου και του έστησε ενέδρα σε «τυφλό» σημείο.

Την έρευνα ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: newsbomb

Του Αλέξανδρου ΚαλαφάτηΠΗΓΗ