Ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει ότι σε διαγνωστικό κέντρο στη Δάφνη μπορούν οι αστυνομικοί να πραγματοποιούν το γρήγορο τεστ για τον κορονοϊό Covid-19, εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Την Παρασκευή 10/04/2020 και ώρα 12:00, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης και ο Ταμίας Νίκος Κορομηλάς συνάντησαν, έπειτα από πρόσκληση, τον ιδιοκτήτη του ιατρικού διαγνωστικού εργαστηρίου «ALPHA Διάγνωση» κ. Σταυρινόπουλο Κωνσταντίνο.

Το διαγνωστικό εργαστήριο «ALPHA Διάγνωση», βρίσκεται στην πλατεία Καλογήρων στη Δάφνη και μας γνωστοποιήθηκε πως σε αυτό πραγματοποιείται τεστ για το νέο ιό «Covid-19» (κορονοϊό), με ειδική τιμή για τους αστυνομικούς στα τριάντα τρία ευρώ (33 €). Όπως μας εξήγησε ο κ. Σταυρινόπουλος, πρόκειται για ένα γρήγορο τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων έναντι του νέου κορονοϊού «Covid-19», το οποίο δείχνει αν κάποιο άτομο νοσεί ή αν έχει αναπτύξει αντισώματα, δηλαδή να έχει περάσει τον ιό δίχως συμπτώματα. Η αξιοπιστία του συγκεκριμένου τεστ αγγίζει το 90% όπως μας είπε.

Δεν γνωρίζουμε τις ακριβείς πιθανότητες επιτυχίας του συγκεκριμένου τεστ, όμως οφείλουμε να ενημερώνουμε για κάθε προσφορά ή δυνατότητα προς όφελος των συναδέλφων μας.

Επίσης, πρέπει να αναφερθεί ότι εκτός της παραπάνω προσφοράς, όλες οι εξετάσεις που διαθέτει το συγκεκριμένο ιατρικό διαγνωστικό κέντρο παρέχονται εντελώς δωρεάν στους αστυνομικούς και στα μέλη των οικογενειών τους (συγγένειας α’ βαθμού) έπειτα από προσκόμιση έγκυρου παραπεμπτικού ηλεκτρονικής συνταγογράφησης από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ..

Εμείς από την πλευρά μας ευχαριστήσαμε θερμά τον κ. Σταυρινόπουλο για την έμπρακτη στήριξη προς τον Έλληνα αστυνομικό σ’ αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία που βρίσκεται, όχι μόνο η Χώρα μας, αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης. Ελπίζουμε το παράδειγμά του να το ακολουθήσουν και άλλοι επιχειρηματίες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Γεώργιος Καλλιακμάνης
Ο γ. γραμματέας, Γεώργιος ΤσαπάραςΠΗΓΗ