Ένα πρωτοφανές περιστατικό έγινε στη Ρόδο με έναν υπαστυνόμο να διαλύει με βαριοπούλα το όχημα του διοικητή του και στη συνέχεια να πηγαίνει στο γραφείο του με το όπλο στο χέρι.

«Κάποιοι συζητάνε για κάποιες μεταθέσεις, κάποιοι για κάποια Επιτροπή που ήταν να περάσει ο εν λόγω αστυνομικός. Ήταν μια επιτροπή για το αν θα μπορούσε να συνεχίσει να κρατά το όπλο. Οι αστυνομικοί περνάμε από τέτοιες επιτροπές συχνά. Όμως ότι και να ήταν, υπάρχουν διαδικασίες τυπικές που μπορεί να ακολουθήσει κάθε συνάδελφος» είπε στον ΑΝΤ1 ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Δωδεκανήσου Μανώλης Ανδρουλάκης. Πρόσθεσε ότι ακούγονται και πολλά σε επίπεδο φημών και κουτσομπολιού για άλλου είδους διαφορές των δύο ανδρών.

«Υπήρχε μια υπηρεσιακή αντιπαράθεση μεταξύ τους το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το περιστατικό» είπε.

«Η υπόθεση ήδη έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και αύριο θα γίνει το δικαστήριο. Ο συνάδελφος έχει διατηρήσει το δικαίωμα της σιωπής και ότι είναι θα τα πει στο δικαστήριο και θα μάθουμε και εμείς και από την δίκη και από την ΕΔΕ τις απαντήσεις που περιμένουμε όλοι μας» επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης.

Γιατί έσπασε το αυτοκίνητο του διευθυντή του ο υπαστυνόμος στη Ρόδο

Πηγή: newsbeast.grΠΗΓΗ