Ένα σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε τη νύχτα της Παρασκευής προς ξημερώματα Σαββάτου στην Κατερίνη, κατά την οποία, μάλιστα, εκπυρσοκρότησε όπλοτην ώρα που 21χρονος επιχείρησε κατά τη διάρκεια της σύλληψής του να το αρπάξει από τον αστυνομικό.

Όπως φαίνεται και στο αποκλειστικό βίντεο του lawandorder.gr, η ένταση προκλήθηκε μεταξύ πωλητών στην πλατεία Ελευθερίας, στο κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο η φασαρία είχε λήξει, ωστόσο, σε έλεγχο τους στα άτομα που βρίσκονταν εκεί προκλήθηκε νέα ένταση, με αποτέλεσμα να συλληφθούν τρία άτομα.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας 21χρονος, αλβανικής καταγωγής, καθώς αρνήθηκε τον έλεγχο, αντιστάθηκε και απώθησε τους αστυνομικούς, που είχαν κληθεί για το επεισόδιο, ενώ προσπάθησε να αφαιρέσει το όπλο αστυνομικού, με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός. Ακόμη, συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα, 25χρονος Αλβανός και 21χρονος Έλληνας, γιατί επιχείρησαν να ματαιώσουν τη σύλληψη του πρώτου.

Πηγή: lawandorder.grΠΗΓΗ