ΠΡΟΣ:

Πρόεδρο της βουλής των Ελλήνων, κ. Τασούλα Κωνσταντίνο 

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων,

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση, να σας ενημερώσουμε, για καταγγελία που περιήλθε σε γνώση μας από μέλη  του Σωματείου μας, αστυνομικούς που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ, για  απρεπή, προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά, ενδεχομένως και παραβατική εναντίον τους, από εκλεγμένο εκπρόσωπο του ελληνικού λαού.

Εμείς, όπως κι Εσείς φυσικά, γνωρίζουμε τις βασικές Γενικές Αρχές του Κώδικά Δεοντολογίας των Μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, βάση των οποίων οι εκπρόσωποι του λαού  οφείλουν:

-Να ασκούν τα καθήκοντά τους με αμεροληψία, ανιδιοτέλεια, αντικειμενικότητα και αλληλοσεβασμό.

-Να τηρούν τις αρχές της προάσπισης του κύρους της Βουλής, αλλά κυρίως,

-Nα εφαρμόζουν τους Νόμους που θεσπίζονται για όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως!

Αντιδεοντολογική συμπεριφορά Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου σε βάρος Αστυνομικών - Επιστολή Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. στον Πρόεδρο της Βουλής

Αν και πιστεύαμε ότι, εν έτη 2020, η νοοτροπία του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» από Έλληνα Βουλευτή, αποτελούσε ιστορικό σημάδι ενός μακρινού παρελθόντος, μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι αυτές οι αντικοινωνικές συμπεριφορές, είναι παρούσες και εκφράζονται από  αιρετούς “άρχοντες” που υπηρετούν το ναό της Δημοκρατίας μας, ευτυχώς, όμως, ελάχιστης μειοψηφίας.

Κατόπιν τούτων, και με δεδομένη την από 18 Δεκεμβρίου 2020 υπηρεσιακή αναφορά  των Συναδέλφων μας, η οποία και εμπεριέχει στοιχεία που παραπέμπουν στον εν λόγω Βουλευτή, παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας, καθώς και την εκδήλωση ενεργειών αρμοδιότητάς σας, απαραίτητων και για την αποκατάσταση της ηθικής τάξης και της τιμής των μελών μας, σκληρά εργαζομένων αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ώστε να εμφυσήσετε και στον μειοψηφούντα έστω συνάδελφό σας του οποίου προεδρεύετε, ένα αίσθημα μετριοφροσύνης  και συνέπειας  στους νόμους. Γιατί Εσείς, όπως και εμείς, είμαστε ΥΠΗΡΕΤΕΣ του Ελληνικού λαού.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O-                                             -O-   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

 ΠΗΓΗ