Ηλεκτρονικά θερμόμετρα στα Τμήματα Τάξης και Ασφάλειας Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης παρέδωσε το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής, μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού σε αστυνομικό που υπηρετεί εκεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Ένωση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής διένειμε ηλεκτρονικά θερμόμετρα στις Υπηρεσίες της Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής δίπλα στους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας και του Τμήματος Τάξης Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης που συστεγάζονται όπου και παρουσιάστηκε το επιβεβαιωμένο κρούσμα του νέου κορονοϊού «Covid-19» σε αστυνομικό.

Άμεσα το προεδρείο επικοινώνησε με την αναπληρωτή διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Υ/Α’ κα. Ευριδίκη ΣΟΥΛΙΩΤΗ η οποία σε συνεννόηση με τον Ε.Ο.Δ.Υ. και την Πολιτική Προστασία πραγματοποίησε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες για την προστασία των αστυνομικών αλλά και την αποτροπή διάδοσης του ιού.

Κατόπιν ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ επικοινώνησε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, υποστράτηγο κ. Γεώργιο ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος έδωσε εντολή να εξεταστούν όλοι οι αστυνομικοί που υπηρετούν στις συγκεκριμένες Υπηρεσίες.

Ο Α’ αντιπρόεδρος της Ένωσης Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ και ο Γενικός Γραμματέας Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ χορήγησαν άμεσα ηλεκτρονικά θερμόμετρα στις συγκεκριμένες Υπηρεσίες. Βρισκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας, ώστε να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε με επιτυχία κάθε κίνδυνο ή δυσκολία που θα προκύψει, όπως στην προκειμένη περίπτωση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Γεώργιος Καλλιακμάνης
Ο γ. γραμματέας, Νικόλαος ΚορομηλάςΠΗΓΗ