″Το μέλημα μας είναι πως θα βγάλουμε τον κόσμο από την Αττική Οδό”, τονίζουν κυβερνητικά στελέχη και πλέον αναλαμβάνει δράση ο Στρατός προκειμένου να απεγκλωβίσει τους οδηγούς που παραμένουν εγκλωβισμένοι για ώρες στην Αττική Οδό.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το κυβερνητικό επιτελείο, η επιχείρηση απεγκλωβισμού θα γίνει από έξι σημεία.

Επίσης -πάντα σύμφωνα με πληροφορίες- η κυβέρνηση έχει αποφασίσει γενική αργία για αύριο Τρίτη (25/1) και σε δημόσιο και σε ιδιωτικό τομέα, καθώς η κακοκαιρία συνεχίζεται.

Επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στις 20:00 

 

Οδηγίες για γενική αργία και τηλεργασία

Γενική αργία κηρύσσει η κυβέρνηση σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα», που πλήττει από το πρωί της Δευτέρας ολόκληρη τη χώρα.

Το ενδεχόμενο αυτό άλλωστε είχε αφήσει ανοιχτό το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τονίζοντας ότι οι αποφάσεις της κυβέρνησης λαμβάνονται με γνώμονα την εξέλιξη του φαινομένου της κακοκαιρίας.

Νωρίτερα, με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εσωτερικών με γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο των οδηγιών που παρέχονται από τις υπηρεσίες της πολιτικής προστασίας, επισημαίνει ότι η λειτουργία των Δημόσιων Υπηρεσιών θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεργασίας από τους υπαλλήλους, των οποίων η φύση των καθηκόντων επιτρέπει την εξ αποστάσεως άσκησή τους.





ΠΗΓΗ