Αδιαθεσία αισθάνθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, όταν ανέβηκε βήμα της Βουλής, προκειμένου να μιλήσει για το νομοσχέδιο που ρυθμίζει τα της εκπαίδευσης των αστυνομικών.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του, πριν από λίγο, στο twitter, σχετικά με την αδιαθεσία που ένιωσε ενώ βρισκόταν στο βήμα της Βουλής, με αποτέλεσμα να διακόψει την ομιλία του, σημειώνει ότι οφειλόταν σε μια ίωση.

Ειδικότερα, ο κ.Θεοδωρικάκος σημειώνει: «Οι επιπτώσεις μιας ίωσης προκάλεσαν μια μικρή αδιαθεσία. Κι έτσι γνώρισα και το γιατρό της Βουλής. Όλα καλά. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους για τις ευχές σας! Συνεχίζουμε με δύναμη!»

Yπενθυμίζεται ότι ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε να διακόψει για λίγο την ομιλία του, προκειμένου να συνεχίσει λίγο αργότερα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής για προληπτικούς λόγους.

Δεν θα επιστρέψει στη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής , ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ,Τάκης θεοδωρικάκος, μετά από σύσταση του γιατρού του Κοινοβουλίου.

Αν και η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία, ο γιατρός της Βουλής εκτίμησε και συνέστησε στον κ. Θεοδωρικάκο ανάπαυση, καθώς η αδιαθεσία που ένιωσε νωρίτερα αποδίδεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ίωση και σε υπερκόπωση.

Τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού που έγιναν ,ήταν αρνητικά.





ΠΗΓΗ