Στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου «Αγία Ολγα» νοσηλεύεται με ισχαιμικό επεισόδιο, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική χειρουργική επέμβαση και του τοποθετήθηκαν δύο στεντ μετά το  ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ενώ βρισκόταν στο συντονιστικό της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, στην καρδιολογική κλινική, και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Στη συνέχεια εισήχθη στη χειρουργική μονάδα, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση, η οποία που ήταν απολύτως επιτυχής. Ακολούθως μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), όπου αναμένεται να παραμείνει για παρακολούθηση περίπου τρία 24ωρα.

Τον κ. Χαρδαλιά αντικαθιστά στα καθήκοντα του ο γ.γ. του υπουργείου Πολιτικής Προστασίαςμ Βασίλης Παπαγεωργίου, που θα έχει και την ευθύνη του Συντονιστικού Κέντρου για τις επόμενες μέρες μέχρι να αναρρώσει ο υφυπουργός.

Στο πλευρό του είναι η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου που έδωσε και το πρώτο μήνυμα αισιοδοξίας για την υγεία του υφυπουργού.

ΠΗΓΗ