Με την κόρη του Δάφνη στο πλευρό του και μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Μεγάρου Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε τα κάλαντα από πολλά σημεία της χώρας αλλά και από τους μαθητές του ελληνισμού της Αλβανίας.  

Ειδικότερα, στον κ. Μητσοτάκη είπαν τα κάλαντα μαθητές από το Πέπλο Έβρου, τα Άγραφα, τη Χάλκη Δωδεκανήσου, την Ερεικούσα Κέρκυρας, τα Αντικύθηρα, την Χειμάρρα, την Κορυτσά και από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Πεύκης.

Μαθητές και δάσκαλοι ευχήθηκαν για τις γιορτές στον πρωθυπουργό, ενώ ένας μαθητής από τα Άγραφα ζήτησε και μία χάρη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Να φτιάξει το δρόμο που συνδέει το χωριό του με την Καρδίτσα, με τον πρωθυπουργό να υπόσχεται ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημα του μικρού παιδιού.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που είπαν τα κάλαντα με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο τα παιδιά από το  Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Πεύκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος σε παιδιά και δασκάλους τόνισε ότι τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά λόγω της πανδημίας, ζήτησε από όλους να προσέχουν και συμπλήρωσε ότι με τη δύναμη της τεχνολογίας μπορούν να ακουστούν τα κάλαντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας. «Κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας να επιστρέψετε μία ώρα νωρίτερα στις τάξεις σας», είπε ο πρωθυπουργός και ευχήθηκε το 2021 να είναι μία καλή χρονιά για την Ελλάδα και τον ελληνισμό.   

ΠΗΓΗ