Υστερα από την επιτυχία του Diorama Investments Sicar (Diorama I), η DECA Investments ΑΕΔΟΕΕ, ολοκλήρωσε την πρώτη περίοδο διάθεσης (first closing) του Diorama Investments II RAIF, SCA (Diorama II), αντλώντας κεφάλαια 158 εκατ. ευρώ.

Το νέο fund θα επικεντρωθεί στην ελληνική αγορά επενδύοντας σε επιχειρήσεις με υψηλές προοπτικές ανάπτυξης και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Το Diorama II έχει στην διάθεσή του 12 μήνες να αντλήσει περαιτέρω κεφάλαια μέχρι την τελική περίοδο διάθεσης. Η DECA Investments αναμένει ότι μετά από αυτή τη περίοδο, τα κεφάλαια του DioramaII θα υπερβαίνουν τα 200 εκατ. ευρώ.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που στην πρώτη περίοδο διάθεσης συγκεντρώθηκαν περισσότερα κεφάλαια από ότι στο Diorama I, αλλά και γιατί όλοι οι επενδυτές του Diorama I ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στην ομάδα της Deca Investments συμμετέχοντας στο Diorama II. Με γνώμονα τις διαχρονικές αρχές και τις αξίες μας, οι εταίροι και όλοι οι εργαζόμενοι στην DECA θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των επενδυτών μας, στηρίζοντας τις εταιρείες του χαρτοφυλακίου μας, αλλά και την Ελληνική Οικονομία», επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της DECA Investments ΑΕΔΟΕΕ, Νίκος Κούλης.





ΠΗΓΗ