Παράλληλα με τις εργασίες του Συνεδρίου «1st Greece-Cyprus Business Summit» που λαμβάνει χώρα στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport, υπεγράφησαν 5 MOUs (μνημόνια κατανόησης) ανάμεσα σε φορείς των δύο χωρών.

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΥΔΑΠ υπέγραψε 4 MOUs με φορείς της Κύπρου.

Αναλυτικότερα, υπεγράφη από την ΕΥΔΑΠ Α.Ε. και το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κύπρου το Μνημόνιο Συναντίληψης για συνεργασία στον τομέα των Υδάτινων Πόρων.

Παράλληλα, η ΕΥΔΑΠ συνυπόγραψε με την Υδατοπρομήθεια Λευκωσίας Μνημόνιο Συναντίληψης για συνεργασια στον τομέα της Διανομής Νερού στους καταναλωτές και με το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού Και Αμαθούντας Λάρνακας, Μνημόνιο Συναντίληψης για συνεργασία στον Τομέα της Συλλογής και Επεξεργασίας Λυμάτων της πόλεως της Λεμεσού.

Επίσης, η ΕΥΔΑΠ υπέγραψε με το Συμβούλιο Αποχετεύσεων της Λάρνακας, Μνημονιο Συναντίληψης για συνεργασία στον Τομέα της Συλλογής Και Επεξεργασίας Λυμάτων της πόλεως της Λάρνακας.

Τέλος, το πέμπτο MOU υπεγράφη από τον Δήμο Πειραιά και τον Δήμο Λάρνακας για συνεργασία και σύσφιξη των Διμερών Σχέσεων.





ΠΗΓΗ