Ένα μοντέλο που έχει γράψει ιστορία, το ΜΧ-5 έρχεται ελαφρώς φρεσκαρισμένο, και με εξοπλισμό που βελτιώνει τη συμπεριφορά στον δρόμο.

Οι μηχανικοί της Mazda έχουν αναπτύξει αποκλειστικά για το MX-5 μια νέα τεχνολογία, το Kinematic Posture Control (KPC), που αναγνωρίζει διαφορά στις ταχύτητες μεταξύ των πίσω τροχών κατά τις στροφές, πατώντας ελαφρά τα φρένα στον εσωτερικό τροχό. Αυτό αποτρέπει την ανύψωση, βελτιώνοντας τα χαρακτηριστικά της πίσω ανάρτησης πολλαπλών συνδέσεων του MX-5.
Ουσιαστικά, το σύστημα αυτό συμβάλλει στη βελτίωση της σταθερότητας του αυτοκινήτου, ειδικά σε δύσκολες στροφές με υψηλές δυνάμεις G και σε ανώμαλους δρόμους. Το KPC, το οποίο δεν αυξάνει το βάρος του αυτοκινήτου, θα προσφέρεται στάνταρ σε όλα MX-5, είτε με μαλακή είτε με retractable fastback (RF) οροφή.

Πέραν αυτού, το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο με δύο ακόμα χρωματικές επιλογές, το κομψό εξωτερικό χρώμα Platinum Quartz Metallic και το εσωτερικό από Terracotta. Το πρώτο συνδυάζει ένα κομψό μεταξένιο λευκό με ημιδιαφάνεια που μοιάζει με χαλαζία, ενώ το δεύτερο συνδυάζεται με το απαλό δέρμα Nappa.





ΠΗΓΗ