Πιστή στην πολιτική του να ανοίγει ένα νέο ξενοδοχείο κάθε χρόνο και συγκεκριμένα τον Μάιο, ο όμιλος Sani – Ikos του Ανδρέα Ανδρεάδη, ετοιμάζεται να υποδεχθεί το νέο του μέλος.

Στην Κέρκυρα, το νησί των Φαιάκων, τα Ikos Resorts θα ξεκινήσουν τη λειτουργία, στις 19 Μαϊου του 2023, του νέου Ikos Odisia, που αποτελεί το δεύτερο ξενοδοχείο του ομίλου στο νησί και το έκτο πολυτελές all-inclusive resort του brand Ikos (Ikos Dassia στην Κέρκυρα, Ikos Olivia και Ikos Oceania στην Χαλκιδική, Ikos Aria στην Κω, και Ikos Andalusia στην Ισπανία).

Μετά το Ikos Dassia, το οποίο είναι ήδη βραβευμένο ως το καλύτερο All-Inclusive Resort στον κόσμο, με θέα το Ιόνιο πέλαγος και σχεδιασμένο από την Nimand Architects, έρχεται τώρα το Ikos Odisia, που αναπτύσσεται σε έκταση 242 στρεμμάτων, διαθέτοντας 395 πολυτελή δωμάτια, σουίτες, bungalow και βίλες, το καθένα σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε επισκέπτη.

Το Ikos Odisia διαθέτει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και δραστηριότητες, 10 θερμαινόμενες εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες για μικρούς και μεγάλους και παραλία μήκους 420 μέτρων με λευκή άμμο που συναντά το φυσικό τοπίο.

Το νέο 5 αστέρων ξενοδοχειακό συγκρότημα θα προσφέρει ελληνικές και διεθνείς γαστρονομικές εμπειρίες, 24ωρη υπηρεσία δωματίου, υπερπολυτελή spa με ειδικά σχεδιασμένες θεραπείες από τον γαλλικό οίκο ομορφιάς Anne Semonin, υπηρεσίες babysitting και kids club, ενώ η υπηρεσία Local Drive Adventure προσφέρει τη δυνατότητα οι επισκέπτες να εξερευνήσουν την Κέρκυρα, με δωρεάν ενοικίαση αυτοκινήτου για μια μέρα και δωρεάν εισιτήρια μουσείων, παροτρύνοντας τους να γνωρίσουν τον πολιτισμό του νησιού.

Το Ikos Odisia, θα συνεργαστεί με τοπικούς προμηθευτές και θα δημιουργήσει 700 νέες θέσεις εργασίας, με τουλάχιστον τις μισές θέσεις να καλύπτονται από κατοίκους του νησιού, ενώ θα δημιουργήσει βιώσιμες ξενοδοχειακές πρακτικές στο πλαίσιο του προγράμματος Ikos Green, συμπεριλαμβανομένου του ουδέτερου άνθρακα και της υλοποίησης πρωτοβουλιών μηδενικών αποβλήτων.





ΠΗΓΗ