TFI MARKETS

Εχοντας 20 χρόνια εμπειρίας στις συναλλαγές, με στελέχη που έχουν περάσει από τον τραπεζικό κλάδο, η κυπριακή εταιρεία TFI Markets, με 33 άτομα προσωπικό στην Κύπρο και δύο γραφεία, εισέρχεται με γραφείο 4 ατόμων στην Ελλάδα.

Σκοπός της TFI Markets είναι να προσφέρει στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη και με πολλές ευκαιρίες και προοπτικές για το μέλλον, Ελλάδα, ακόμα περισσότερες καινοτόμες και ανταγωνιστικές υπηρεσίες στον τομέα των συναλλαγών, χρησιμοποιώντας το σλόγκαν «ThinkOutsideTheBank».

Η TFI Markets, που ηγείται στην αγορά λύσεων διεθνών πληρωμών της Κύπρου, φέρνει προηγμένη τεχνογνωσία στον τομέα του fintech κι αποσκοπεί στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής αγοράς, παρέχοντας ευκολία και ταχύτητα στις διεθνείς πληρωμές, χωρίς περιττές τραπεζικές χρεώσεις.

Σύμφωνα με τον CEO, Χάρη Χαριλάου, η TFI Markets για ποσά έως 100.000 ευρώ λαμβάνει μόνο 10 ευρώ προμήθεια και καθόλου από αυτό το ποσό και πάνω, με το κέρδος της να έρχεται μέσω της μετατροπής συναλλάγματος και του όγκου των πληρωμών.

TFI MARKETS

Από αριστερά προς τα δεξιά: Αλέξανδρος Αλεξόπουλος, επικεφαλής του καταστήματος της TFI Markets στην Αθήνα – Μαρία Θεοδώρου, Executive Director of TFI Markets – Χάρης Χαριλάου, CEO TFI Markets

Στην 20ετή πορεία της έχει πραγματοποιήσει 35.000 πληρωμές με 50 δισ. ευρώ συναλλαγές, σε 150 χώρες και σε 20 νομίσματα.

Στην Ελλάδα, ήρθε για να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και ανταγωνιστικό προϊόν στον τομέα των εμβασμάτων και πληρωμών με ταυτόχρονη μετατροπή συναλλάγματος, καθώς και σε χρηματοοικονομικά προϊόντα μείωσης του συναλλαγματικού κινδύνου.

Στις καινοτόμες υπηρεσίες είναι ότι προσφέρει συναλλαγές ακόμα και εντός της ημέρας, με ασφάλεια και διαφάνεια, παρέχει μοναδικό ΙΒΑΝ πελάτη σε όλα τα νομίσματα, υπηρεσίες διαχείρισης συναλλαγματικού ρίσκου και Λύσεις API.
Επίσης, η εταιρεία υλοποιεί νέα fintech πλατφόρμα, επενδύοντας 2 εκατ. ευρώ.

Στο χαρτοφυλάκιο των πελατών της, συγκαταλέγονται ναυτιλιακές εταιρείες, εισαγωγείς αυτοκινήτων (εκτός της ζώνες του ευρώ), πολυεθνικοί όμιλοι εταιρειών με συναλλαγματικές σχέσεις στο εξωτερικό, αλλά και ιδιώτες ή μικρότερες εγχώριες επιχειρήσεις.





ΠΗΓΗ