Στη μεγάλη, ξενοδοχειακή μονάδα της Costa Navarino, στη Μεσσηνία, ένα νέο ξενοδοχείο πρόκειται να υποδεχθεί τους πελάτες του στις 11 Αυγούστου.

Πρόκειται για το W Costa Navarino, το πρώτο ξενοδοχείο της W Hotels Worldwide στην Ελλάδα, μέλος του χαρτοφυλακίου Marriott Bonvoy. To νέο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Navarino Waterfront, τη νέα περιοχή ανάπτυξης της ξενοδοχειακής μονάδας και απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα ηλικίας από 12 ετών και άνω.

To W Costa Navarino συνδυάζει τη διασκέδαση με τη φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών, με δωμάτια ή βίλες σε μία παραθαλάσσια έκταση 130 στρεμμάτων.

Τα Fabulous Infinity Swim Up δωμάτια προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε μία από τις πισίνες. Για απεριόριστη θέα οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν τα Spectacular Panorama δωμάτια, ενώ για περισσότερη ιδιωτικότητα, τις WOW Beachfront Infinity βίλες με ιδιωτική βεράντα και πισίνα, καθώς και με άμεση πρόσβαση στην παραλία.

Η διακόσμηση των δωματίων εμπνέεται από τοπικά αρχιτεκτονικά στοιχεία, και υιοθετεί μια μοντέρνα προσέγγιση, αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία, καθώς και τις υπηρεσίες και παροχές για τις οποίες ξεχωρίζει το brand W.

Costa Navarino

Το W Costa Navarino διαθέτει την Platía, τη σύγχρονη εκδοχή μιας παραδοσιακής πλατείας ενός Μεσσηνιακού χωριού και παραπέμπει σε μια αγορά προϊόντων delicatessen. Αποτελεί το σημείο συνάντησης για πρωινό και καφέ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ από το απόγευμα θα προσφέρει μενού με έμφαση στο γκριλ.

Το W Lounge, με έμφαση στις πιο σύγχρονες τάσεις του mixology, θα παρουσιάζει ζωντανή μουσική, καθώς και γνωστούς Έλληνες και διεθνείς DJ.

Το beach club Parelía συνδυάζει φαγητό και βραδινή διασκέδαση, σε ένα σκηνικό με αρχιτεκτονικά στοιχεία εμπνευσμένα από την Μάνη.

Στο Between οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα, με κοκτέιλ και ένα ελαφρύ μενού που εστιάζει στα ωμά πιάτα, συνοδεία DJ.

Costa Navarino

Το νέο W Escape αναδεικνύει τη Μεσσηνιακή κληρονομιά, προσφέροντας αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες, όπως μαθήματα παραδοσιακής μαγειρικής και γευσιγνωσία ελαιόλαδου ή κρασιού.

Για χαλάρωση αλλά και τόνωση, το AWAY Spa θα προσφέρει μια ποικιλία από εξειδικευμένες θεραπείες σώματος και προσώπου, σε συνδυασμό με το γυμναστήριο FIT, το οποίο διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα μήκους 25 μέτρων. Για όσους θέλουν να απολαύσουν τον ήλιο, το WET Deck και η μεγάλη πισίνα με θέα στη θάλασσα είναι η ιδανική επιλογή.

Οι επισκέπτες του W Costa Navarino θα έχουν επίσης πρόσβαση σε όλα τα εστιατόρια της Costa Navarino, καθώς σε μεγάλη γκάμα αθλημάτων, όπως το τένις και το γκολφ.





ΠΗΓΗ