Yiorgis Yerolymbos

.

Μια ακόμα μεγάλη επένδυση ολοκληρώνεται στην Αττική, ύψους 30 εκατ. ευρώ, από τις μεγαλύτερες του κλάδου. Επένδυση που δημιουργεί θέσεις εργασίας και προοπτικές.

Το γνωστό River West, που βρίσκεται στον Κηφισό, στην περιοχή του Αιγάλεω, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 31 Μαρτίου του 2011, έδωσε νέα πνοή στην εμπορική δραστηριότητα της περιοχής. Μάλιστα, με την ανοικτή οροφή, και τη μεγάλη φωτεινότητα στο εσωτερικό, έδωσε τη δυνατότητα στο κοινό να παραμείνει περισσότερο εντός των εγκαταστάσεων.

Τώρα, το River West των 18.000 τ.μ., αποκτά τον μεγαλύτερο αδερφό του, το River West Open, και όπως γίνεται αντιληπτό, ο χώρος θα είναι εξωτερικός. Σε 17.450 τ.μ. θα αναπτυχθούν καταστήματα λιανικής και σε επιπλέον 2.000 τ.μ. καταστήματα εστίασης, τα οποία θα διαθέτουν ηλιακά αίθρια, για τη μέγιστη εκμετάλλευση του φυσικού φωτός και θα περιβάλλονται από μία όαση πρασίνου και νερού.

 

Yiorgis Yerolymbos

.

 

Συνολικά, το νέο εμπορικό συγκρότημα που δημιουργείται, αποτελεί τον μεγαλύτερο και πληρέστερο προορισμό λιανικής και αναψυχής της χώρας, συνολικής μισθώσιμης επιφάνειας 62.050τ.μ.

Η συνολική ανάπτυξη, ιδιοκτησίας Noval Property, καταλαμβάνει έκταση 83,5 στρεμμάτων, η οποία περιλαμβάνει τις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις του River West, το megastore της ΙΚΕΑ και το River West Open, με επιπλέον κορυφαίες εμπορικές αλυσίδες, ποικιλία επιλογών εστίασης και εξωτερικούς χώρους πρασίνου.

Σε ό,τι αφορά στη διαρρύθμιση των χώρων, προβλέπεται η περαιτέρω ενίσχυση του τομέα της μόδας στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις του River West, με την είσοδο επιπλέον fashion brands, ενώ η Decathlon, η γαλλική αλυσίδα αθλητικών ειδών με διεθνή παρουσία, επέλεξε το River West Open για να εγκαινιάσει το flagship store της στην Αθήνα, επιφάνειας 5.016 τ.μ. Παράλληλα, και η δανέζικη αλυσίδα Jysk σύντομα θα λειτουργήσει νέο κατάστημα 1.305 τ.μ.

 

Yiorgis Yerolymbos

.

 

Με την ολοκλήρωση του έργου, το River West θα προσφέρει μεγάλους εξωτερικούς χώρους αναψυχής, συνολικής έκτασης 20 στρεμμάτων, που θα περιλαμβάνουν παιδική χαρά, υπαίθριο αμφιθέατρο, καταρράκτη και εκτεταμένους κήπους. Ταυτόχρονα, βρίσκονται υπό σχεδιασμό και πρωτοποριακοί χώροι διασκέδασης για το παιδί και την οικογένεια. Επιπλέον, θα διατίθεται δωρεάν parking 3.000 θέσεων.

«Σε ένα αναβαθμισμένο και σύγχρονο περιβάλλον, επιτυγχάνουμε το «πάντρεμα» του εμπορικού κέντρου κλειστού τύπου, με εξωτερικούς χώρους πολλαπλών χρήσεων, όπου κυριαρχούν το πράσινο και το υγρό στοιχείο. Πλέον, είναι ξεκάθαρο ότι αναφερόμαστε σε ένα εμπορικό κέντρο νέας γενιάς, που αναθεωρεί και επαναπροσδιορίζει την κλασική του λειτουργία, δημιουργώντας έτσι έναν νέο προορισμό, που προσφέρει στον επισκέπτη μεγάλη ποικιλία επιλογών για να περάσει το σύνολο της ημέρας του», επισημαίνει η Μαρία Καλουτά, Head of Retail, Noval Property.





ΠΗΓΗ