Αυτό που είχε αναγγελθεί τον Αύγουστο του 2021, ότι η WIND Ελλάς αλλάζει χέρια, σφραγίστηκε με την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής / Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού, η οποία ενέκρινε την εξαγορά της WIND Ελλάς από την United Group (UG).

Η κίνηση αυτή, μια επένδυση άνω των 900 εκατ. ευρώ, ενδυναμώνει την UG η οποία ήδη έχει αποκτήσει τη συνδρομητική τηλεόραση Nova και πλέον θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σύνθετες προσφορές στους καταναλωτές.

Η ολοκλήρωση της εξαγοράς αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του Ιανουαρίου 2022, με τη μεταβίβαση των μετοχών που κατέχει η Crystal Almond Holdings Limited, η μητρική εταιρεία της WIND Ελλάς, στη United Group.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας «η ένταξη στον κορυφαίο όμιλο τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς και η επικείμενη συγχώνευση με τη Nova, σηματοδοτεί μία νέα, συναρπαστική εξέλιξη για την ανάπτυξη της WIND Ελλάς, καθώς ενισχύει σημαντικά την ανταγωνιστικότητα της εταιρείας, δυναμώνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά και εμπλουτίζει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές και τις επιχειρήσεις.»





ΠΗΓΗ