Η Ριάνα κι επισήμως πάλεψε κι έφερε αποτέλεσμα να γίνει δισεκατομμυριούχος.

Η πιο πλούσια γυναίκα μουσικός στον κόσμο αξίζει τώρα 1,7 δις δολάρια (1,4 δις ευρώ) σύμφωνα με το Forbes και βρίσκεται πίσω από την Οπρα Γουίνφρεϊ ως η δεύτερη (πλέον) πλουσιότερη γυναίκα της βιομηχανίας του θεάματος γενικότερα. 

Γνωστή για μεγάλες επιτυχίες όπως «We Found Love», «Umbrella» και πολλές άλλες, η Ριάνα – γεννημένη ως Ρόμπιν Φέντι – έχτισε την αυτοκρατορία της με έναν συνδυασμό εγχειρημάτων. Η εταιρεία καλλυντικών Fenty Beauty, αξίζει τώρα ένα εκτιμώμενο ποσό 2.8 δις δολαρίων ( 2,3 δις ευρώ) και κατέχει το 50% αυτής, ενώ η εταιρεία εσωρούχων Savage X Fenty, αξίζει ένα εκτιμώμενο ποσό 270 εκατομμυρίων δολαρίων (227,9 εκ. ευρώ) σύμφωνα πάντα με το Forbes. 

Η Fenty Beauty, η οποία ανήκει κατά το ήμισυ στον γαλλικό όμιλο πολυτελείας LVMH, λανσαρίστηκε το 2017 και μέχρι το 2018 είχε ξεπεράσει σε έσοδα αντίστοιχες εταιρείες διασημοτήτων όπως η Kylie Cosmetics της Κάιλι Τζένερ, η KKW Beauty της Κιμ Καρντάσιαν και η Honest Company της Τζέσικα Αλμπα. 

Ενώ η Ριάνα δεν έχει κυκλοφορήσει καινούργιο άλμπουμ από το «Anti» του 2016, από τότε ήταν πολύ απασχολημένη. Εκτός από την ενασχόλησή της με τα Fenty Beauty και Savage X Fenty, έπαιξε επίσης σε ταινίες όπως το «Ocean’s Eight» του 2018 και μαζί με τον Ντόναλντ Γκλόβερ στο «Guava Island» το 2019.

Και το 2020, κυκλοφόρησε επίσης ένα μπραντ φροντίδας δέρματος που ονομάζεται Fenty Skin, το οποίο σύμφωνα με το Forbes κάνει μια «πολλά υποσχόμενη αρχή».





ΠΗΓΗ