Ο ξενοδοχειακός τομέας αποτελεί σημαντικό πεδίο δράσης για τους επενδυτές, που αναζητούν τις κατάλληλες ευκαιρίες.

Ο ισπανικός ξενοδοχειακός όμιλος Pacha, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση του πρώην ξενοδοχείου Oniro, στον Αγιο Στέφανο της Μυκόνου, πραγματοποιεί την πρώτη του εξόρμηση εκτός Ισπανίας, σηματοδοτώντας και την έναρξη της διεθνούς επέκτασής του.

Το ξενοδοχείο, υπό το όνομα Destino Pacha Mykonos, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στη Μύκονο την 1η Ιουνίου 2021. Προσφέρει 34 δωμάτια, με έξι ευρύχωρες σουίτες και συνδυάζει την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με μοντέρνες πινελιές, χαρακτηριστικές του ομίλου Pacha. 

Ο όμιλος επισημαίνει ότι οι επισκέπτες θα ζήσουν την exclusive εμπειρία Pacha της Ίμπιζα, που έχει ταυτιστεί με τη διασκέδαση, τη πολυτέλεια και τη ποιότητα. Πολλοί θα είναι οι καλλιτέχνες, performers και παγκοσμίου φήμης DJs που θα συντελέσουν σε αυτή την εμπειρία. 

Επίσης, Το all-day εστιατόριο με τις μεσογειακές γεύσεις θα εστιάζει στην ελληνική κουζίνα, ενώ για την ευεξία των καλεσμένων, το Destino Pacha θα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ευεξίας και γιόγκα.  

Παράλληλα, με το Destino, ο όμιλος εγκαινιάζει αυτό το καλοκαίρι και το Lio Mykonos. Μετά την επιτυχία των pop ups σε Λονδίνο και Σαρδηνία, η cabaret dining εμπειρία έρχεται και στη Χώρα της Μυκόνου, με ξεχωριστές εμφανίσεις που συνδυάζουν burlesque, ακροβατικά και γαστρονομικές εμπειρίες.

Ο όμιλος πρόκειται να λειτουργήσει και το Casa Pacha Formentera, ένα νέο πολυτελές boutique ξενοδοχείο στο νησί Formentera, ενώ θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα ανοίγματα από το γνωστό brand to 2022. Στον όμιλο ανήκουν, επίσης, το Destino Pacha Resort, το The Pacha Hotel και το θρυλικό Pacha Nightclub.  





ΠΗΓΗ