Στόχος της Ημερίδας είναι η διερεύνηση των προκλήσεων ως προς τη βιωσιμότητα μιας μικρής επιχείρησης, ενώ στα επιμέρους θεματικά τραπέζια θα συζητηθούν η υλοποίηση και η υποστήριξη μιας επιχειρηματικής ιδέας, οι δυσκολίες στη διαδρομή μιας επιχείρησης, το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, η εξέλιξη των startup, οι ευκαιρίες χρηματοδότησης, η γυναικεία επιχειρηματικότητα, η κοινωνική επιχειρηματικότητα και, τέλος, το όφελος των υπηρεσιών επιχειρηματικής ανάπτυξης και του mentoring.

Η ημερίδα ξεκινά στις 10:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο King George στο Σύνταγμα και θα μεταδοθεί και διαδικτυακά μέσω live streaming, από τη σελίδα του οργανισμού στο Facebook. Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας εδώ.

Το The Peoples Trust ξεκίνησε το 2016 και είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με ιδρυτικό και βασικό χρηματοδότη το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης. Σκοπός του είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας και για αυτό υποστηρίζει νεοσύστατες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις όλων των κλάδων, παρέχοντας μικροχρηματοδότηση και δωρεάν υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Μέχρι σήμερα έχει προσφέρει οικονομική υποστήριξη σε περισσότερες από 450 μικρές επιχειρήσεις, ενώ έχει δημιουργήσει περισσότερες από 1100 νέες θέσεις εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 3647972/3 και στο info@thepeoplestrust.org.





ΠΗΓΗ