Μετά το Petrothalassa Villas, ένα exclusive beach villas hospitality project που βρίσκεται στην Ερμιονίδα της Πελοποννήσου, η EVERTY προχώρησε στη δεύτερη επένδυσή της στην Ελλάδα.

To Iconic Santorini, εντάσσεται το 4ετές πλάνο επενδύσεων του ομίλου στη χώρα μας, ύψους 100 εκατ. ευρώ, που περιλαμβάνει boutique ξενοδοχεία και πολυτελείς βίλες, εστιάζοντας σε μικρής κλίμακας ξενοδοχεία.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έρχεται από τον Νικόλαο Ρούπακα, Country Manager του EVERTY Group στην Ελλάδα, στο περιθώριο της παρουσίασης της στρατηγικής συνεργασίας με τη MINDHAUS, εταιρεία στρατηγικής τουριστικού marketing.

Η έναρξη της συνεργασίας των δύο εταιρειών γίνεται με το luxury boutique hotel Iconic Santorini, που βρίσκεται στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης.

Η MINDHAUS αναλαμβάνει τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό στρατηγικής ψηφιακού marketing και την παροχή εξειδικευμένης συμβουλευτικής σε θέματα επικοινωνίας για το Iconic Santorini, με στόχο την ανάδειξη και προβολή της ταυτότητας, της φιλοσοφίας και του brand experience που προσφέρει στον επισκέπτη το ξεχωριστό Iconic Santorini, σε συνάρτηση με το όραμα της Everty Group να διαχειρίζεται assets με εξαιρετικά χαρακτηριστικά, που βρίσκονται σε μοναδικές τοποθεσίες και παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το EVERTY Group, αποτελεί έναν εκ των πλέον αναγνωρισμένων, διεθνώς, επενδυτικών ομίλων στο τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας, με ειδίκευση στην ανάπτυξη και διαχείριση ακινήτων όπως: ξενοδοχεία, εστιατόρια, πολυτελείς βίλες, complex γραφείων και επιχειρηματικών κέντρων σε: Ηνωμένες Πολιτείες, Κόστα Ρίκα, Νιγηρία και Βουλγαρία.

Σύμφωνα με τον Θεόφιλο Κυρατσούλη, γενικό διευθυντή της MINDHAUS, η «εταιρεία ενισχύει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο των καταλυμάτων στα οποίο προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες brand & marketing management, αριθμώντας πάνω από 1.200 δωμάτια 5 αστέρων σε tier – 1 προορισμούς, από boutique ξενοδοχεία έως μεγάλου μεγέθους All-Inclusive resorts».





ΠΗΓΗ