Δύο νέα ξενοδοχεία σε Κρήτη και Ζάκυνθο, υπό το νέο της brand, «Domes Aulūs» θα λειτουργεί ο όμιλος πολυτελών ξενοδοχείων Domes Resorts & Reserves.

Ηδη, το Domes Aulūs Elounda άνοιξε την 1η Ιουλίου 2022 και το Domes Aulūs Zante ανοίγει στις 10 Ιουλίου 2022).

Domes Aulus Elounda

Το νέο brand εμπνέεται από το αρχαίο όνομα της πόλης της Ελούντας «Όλους», όπου βρίσκεται η ναυαρχίδα του ομίλου «Domes of Elounda». Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Domes Aulūs θέρετρα συνδέονται και υποστηρίζουν τους προορισμούς στους οποίους βρίσκονται, με δραστηριότητες όπως: καθαρισμός ακτών, ανακύκλωση, πρωτοβουλίες βιωσιμότητας και συνεργασίες με ΜΚΟ, ενώ οι επισκέπτες καλούνται να εμπλακούν ενεργά σε εθελοντικές εμπειρίες όπως για παράδειγμα η προστασία των θαλάσσιων χελωνών Caretta-Caretta.

Παράλληλα, για να ενισχυθεί η σύνδεσή τους με το τοπικό περιβάλλον και την τοπική κοινότητα, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν fine-dining επιλογές για φαγητό, αλλά και τη γαστρονομική και οικολογική προέλευση της τοπικής κουζίνας και του κρασιού, μέσα από βοτανικούς κήπους, τοπικούς αγρότες και ψαράδες.

Το Domes Aulūs Elounda διαθέτει δωμάτια που περιλαμβάνουν «Nests» και «Suites» με θέα στον κήπο ή στη θάλασσα καθώς και «Cool Living Selection» καταλύματα για όσους αναζητούν ένα ξενοδοχείο εντός του ξενοδοχείου, με μοναδικές υπηρεσίες.

Το Domes Aulūs Elounda, περιλαμβάνει ιδιωτική παραλία, δύο πισίνες και μπαρ δίπλα στο βραχώδες ανάγλυφο του τοπίου, το Domes Soma Spa & Gym, πληθώρα γαστρονομικών εμπειριών, καθώς και μια ανοιχτή αγορά με υπαίθριες μπουτίκ και θερινό κινηματογράφο.





ΠΗΓΗ